Werkwijze

Allereerst nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij ons op kantoor in Amsterdam. Hier zullen wij een intake gesprek met u doen, om te kijken of de wens van de klant en wat InCrypto u kan bieden bij elkaar passen. Vervolgens zullen wij, samen met de klant, mocht de klant nog geen cryptocurrency in bezit hebben, u helpen bij het aankopen van zijn of haar eerste Bitcoin. Dit gebeurd via de veilige broker, bitonic.nl. Wij helpen u eveneens bij het opzetten van een wallet, mocht u hier ook nog niet van in bezit zijn. Vervolgens verlangen wij een aantal documenten van u en als deze zijn goedgekeurd tekenen wij met u een contract. Dit contract geeft InCrypto de volmacht tot het beheer van uw portfolio. Vervolgens verhandelen wij de Bitcoin in uw portfolio op exchanges, investeren wij in ICO’s en maken wij gebruik van leveraged products om zo, over tijd, een winstgevend portfolio voor u te realiseren. Mocht de klant slechte ervaring hebben met het investeren in ICO’s, leveraged products of bepaalde currencies niet vertrouwen dan kunnen wij uiteraard vastleggen dat hier niet in geïnvesteerd zal worden.

Dynamiek met de klant
Dit is onderdeel van de dynamiek die wij graag met onze klant behouden. Wij bepalen bij InCrypto in welke currencies geïnvesteerd zal worden maar staan natuurlijk altijd open voor tips en/of suggesties van onze klanten. Wij houden de dialoog tot op een redelijke mate graag met u open, dus schroom niet om te mailen of kom een keer langs op kantoor met een goed voorstel. Voelt u zich echter nergens toe verplicht, wees vrij om achterover te leunen en InCrypto uw portfolio te laten verzorgen.

Sleutel tot succes
U vraagt zich natuurlijk af; waarom moet ik mijn geld toevertrouwen aan InCrypto, kan ik dit ook niet zelf? De basis kan u zeker vrij gemakkelijk zelf leggen. Het aankopen van cryptocurrencies is vrij gebruiksvriendelijk. Het aanmaken van een online wallet, portemonnee voor cryptocurrencies, is ook niet al te ingewikkeld en u kan op een van de kleinere beurzen vast ook nog wel een account openen, maar dit is slechts het begin. Investeren in cryptocurrencies is op dit moment een verschuiving van geld. Voor de een om geld te verdienen zal de ander het moeten verliezen. Er zijn veel mensen die er te weinig van af weten en te weinig tijd hebben om goed, gedegen onderzoek te doen naar cryptocurrencies, risico goed te managen en dagelijks op de hoogte te blijven van de verschuiving van de krachten in het cryptocurrency landschap laat staan op dagelijkse basis te handelen. Succesvol zijn in de handel van cryptocurrencies vergt tijd, energie en kennis van zaken.