Cryptocurrencies of digitale valuta zagen het eerste levenslicht in 2008. Onder de mysterieuze alias Satoshi Nakamoto werd er een techniek gelanceerd genaamd ‘blockchain’ ‘met de daaraan gekoppelde cryptocurrency Bitcoin. Zie blockchain als een online kasboek waarmee op een moderne, snelle en relatief goedkope manier een stuk code die een bepaalde waarde vertegenwoordigt de hele wereld over gestuurd kan worden. Het geld van de toekomst!

Cryptocurrency zoals Bitcoin wordt gezien als een hoog volatiele asset en cryptocurrencies als gehele markt als een volatiele assetklasse. Deze volatiliteit is een belangrijke eigenschap van de crypto-markt die niet voor iedereen positief uitpakt maar kansen biedt voor investeerders die de markt begrijpen, weten wanneer te kopen en te verkopen. De markt veranderd elke dag en munten en tokens kunnen van dag tot dag meerdere procenten stijgen en dalen.

De volatiliteit van Bitcoin en andere cryptocurrencies trekt een nieuwe stroom aan investeerders aan. De ontwikkeling in de markt is dat met name nieuwe, vaak jonge investeerders zich interesseren voor deze relatief jonge asset. De 24uurs economie van de crypto-markt en de relatief nieuwe techniek, Bitcoin’s blockchain is geopend in 2008, heeft een aantrekkingskracht op jonge mensen, echter weten zij vaak niet goed waar ze aan beginnen. Cryptocurrency leek lange tijd een ‘get rich quick’ mogelijkheid maar degene die er zo inzitten komen er vaak slechter uit dan waar ze ingestapt zijn.
Ook in de wereld van cryptocurrencies is er tijd, aandacht en kennis nodig om een gezond en winstgevend portfolio te realiseren. Enter, InCrypto.

Wij helpen u bij het aankopen van cryptocurrency en onderhouden uw portfolio voor u bij. U mag hier zo betrokken bij zijn als u zelf wil. Wilt u graag bijhouden hoe uw portfolio er voor staat dan kan dit via mijn InCrypto (coming soon.) U kan ook achterover leunen, InCrypto het werk laten doen en dan krijgt u elk kwartaal een uitgebreid overzicht hoe u er voor staat, in welke coins of tokens u geïnvesteerd heeft en wat dit betekent voor de waarde van het portfolio.