Onze visie

Visie

InCrypto is een individueel vermogensbeheerder die zich richt op de non-financiële asset cryptocurrencies.  InCrypto neemt geen euro’s, dollars of andere vorm van reguliere valuta aan. InCrypto beheert enkel cryptocurrencies ofwel digitale valuta, die al in het bezit zijn van- of aangekocht worden door onze toekomstige klanten.
Cryptocurrencies worden ook wel digitale currencies genoemd. Cryptocurrency is slechts een verzamelnaam voor alle vormen van digitale valuta. In deze snel groeiende en dynamische wereld van coins en tokens is het kaf van het koren scheiden niet makkelijk. Het vergt tijd, aandacht en kennis van zaken. Enter, InCrypto. Een jong bedrijf dat zich enkel specialiseert in cryptocurrency.
Cryptocurrencies zijn hot, dagelijks komen er nieuwe bedrijven online die hun eigen digitale munt uitgeven in ruil voor investering, dit noemt men ook wel een Initial Coin Offering (ICO.) U kan dit vergelijken met een bedrijf die de beurs op gaat, door aandelen te kopen heeft u recht op een stukje van dat bedrijf. Bij een ICO heeft u recht op een coin of token, die u toegang geeft tot de blockchain van het bedrijf.
Vervolgens stijgt of daalt de waarde van de munt. Vraag en aanbod drijft de prijs op en zo kan u, met slimme investeringen, een rendement halen uit het investeren in deze cryptocurrencies. Cryptocurrencies staan nog in de kinderschoenen, echter hebben de bedrijven waar je middels het kopen van coins nu vaak al een waarde van miljoenen tot enkele miljarden. Dit betekent echter niet dat elke ICO of elke coin een goede investering is. Het vergt een zeer kritische blik en ervaring om veilig te kunnen investeren in deze risicovolle klasse waar regulering nog altijd ontbreekt. Dit decentrale karakter van cryptocurrencies is in onze ogen iets kansrijks wat in de toekomst deuren kan openen naar grote investeringen en prijsstijgingen maar nu nog voor twijfel zorgt bij veel investeerders.
InCrypto ziet dit echter, met een vooruitziende blik op de toekomst, als een unieke kans om vanaf de begane grond in te stappen op een ontwikkelende markt. Met de juiste vorm van risicomanagement, beveiliging en slimme investering berustend op expertise en ervaring beheren wij uw digitale valuta om over tijd een duurzaam en winstgevend crypto-portfolio te realiseren.

Ranko Eggink (CEO)